Biroul Electoral Judeţean Sibiu a suspendat preluarea buletinele de vot până marți dimineață

0

Biroul Electoral Judeţean Sibiu a decis, luni seară, suspendarea preluării buletinelor de vot până marţi dimineaţă la ora 09.00.

”În contextul condiţiilor de caniculă, oboseală excesivă şi a volumului mare de activităţi şi persoane, BEJ Sibiu a decis prin hotărâre suspendarea activităţii de preluare a buletinelor pentru alegerile europarlamentare şi locale, astăzi, 10 iunie 2024 începând cu ora 19:00 până mâine 11 iunie ora 9:00 când vor fi reluate conform planului de preluare stabilit”, a transmis, luni seară, Prefectura Sibiu, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că ”numărul ridicat de avertizări şi erori evidenţiate în Procesele-verbale de consemnare a rezultatelor votării la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European şi la alegerile locale din 9 iunie 2024, oboseala excesivă a personalului în condiţii de caniculă a determinat BEJ Sibiu să ia această decizie”.

”Precizăm că au fost preluate buletinele/ materialele pentru alegerile europarlamentare de la 379 de secţii de votare,  2 secţii din cadrul Biroului de Circumscripţie Municipală Mediaş rămânând să predea mâine dimineaţă”, a mai transmis sursa citată.

BEJ Sibiu a primit, luni, patru sesizări cu privire la renumărarea voturilor la secţiile de votare din cadrul BEC Şura Mică (3)şi BEC  Porumbacu de Jos (1).

 

Editor : G.M.

Articolul precedentRezultate parțiale oficiale Sector 1: George Tuță e pe locul 1, cu 36,44% din voturi. Clotilde Armand, la nici 500 de voturi distanță
Articolul următorSondaj în Franța: Partidul extremist al lui Marine Le Pen conduce în intențiile de vot pentru alegerile anticipate convocate de Macron