„Ce-a fost în capul dvs?”. Biden, întrebat ce căutau documentele secrete ale SUA lângă Corvette-ul său: „Nu erau pe stradă”

0

La finalul discursului de joi privind starea economiei SUA, Joe Biden a fost întrebat direct despre subiectul momentului – documentele guvernului SUA cu informații secrete, găsite în garajul casei lui.

Potrivit BBC, un reporter a întrebat: „Material secret, lângă Corvette-ul dvs – ce-a fost în capul dvs?”.

Președintele SUA a spus că documentele erau într-un garaj încuiat, „nu afară pe stradă”.

„Oamenii știu că iau în serios materialul secret”, a afirmat Biden.

El a spus că cooperează pe deplin cu ancheta și că documente descoperite în locuința sa vor fi înmânate Departamentului de Justiție.

„Avocatul meu a analizat și alte locuri unde documente din perioada când eram vicepreședinte erau depozitate și au terminat analiza azi-noapte”, a spus acesta.

„Au găsit un număr mic de documente cu marcajul «secret» în locuri de depozitare și dulapuri cu dosare din casa mea și în biblioteca mea personală. Asta a fost făcută în cazul Centrului Biden – Penn.

Departamentul Justiției a fost imediat înștiințat. Iar avocații au aranjat ca Departamentul Justiției să intre în posesia documentelor”.

„Așa că, veți vedea, vom vedea cum totul iese la iveală, sunt sigur”, a precizat Biden.

Discursul lui Joe Biden a fost foarte scurt, potrivit BBC. El a lăudat reușitele administrației sale și a spus despre ultimele cifre privind inflația SUA că sunt „vești bune” pentru economie.

Editor : A.C.

Articolul precedent„Suedia susţine extinderea spaţiului Schengen”. Ministrul suedez al Justiției anunță că se caută soluția pentru avansarea discuțiilor
Articolul următorCum a ajuns un român să plătească cazări în Singapore și cursuri de dans în Franța, deși n-a ieșit din țară: „Au început cu sume mici”