Ce aplicatii folosesc profesorii pentru predare online ?

0

Zoom, Whatsapp, Classroom sunt cele mai utilizate platforme pentru predarea online.

Conferința video înseamnă că profesorii trebuie să ia în considerare toate nevoile diferite ale elevilor lor. Această tehnologie este convenabilă, deoarece oferă profesorilor posibilitatea de a lucra cu studenți din întreaga lume fără a fi nevoie să fie fizic în fața lor.

În zilele noastre, profesorii pot folosi o varietate de platforme pentru predarea online. Cea mai populară este Digitaliada, care este utilizată pentru conferințe video în educație.

Digitaliada este o platformă de videoconferință care permite profesorilor să își creeze propriile videoclipuri și să se conecteze cu elevii lor prin conturi personale. Oferă funcții precum mesageria instantanee, funcții de chat live și integrarea cu alte instrumente educaționale, astfel încât este posibil ca elevii să acceseze conținutul de la distanță.

Zoom este un alt software popular care poate fi utilizat pentru conferințe video online în educație. Cu Zoom, profesorii pot apela apeluri individuale sau de grup cu până la 100 de participanți în același timp. Cel mai bun lucru despre Zoom este că are un sistem de securitate puternic, deoarece folosește criptarea end-to-end când

Digitaliada este o aplicație de videoconferință care este o alternativă la Zoom. Este disponibil pentru dispozitive iOS și Android.

Whatsapp poate fi folosit ca aplicație pentru a comunica cu ceilalți. O puteți folosi atât în scopuri personale, cât și profesionale. Această platformă are opțiuni de chat, mesaje vocale, fotografii, videoclipuri și chat-uri de grup. De asemenea, acceptă chatbot-urile care sunt utilizate de companii în scopuri de servicii pentru clienți.

Classroom este o platformă care permite profesorilor să-și învețe elevii online, fără constrângeri geografice sau limitări în ceea ce privește ora sau ziua săptămânii. Profesorii pot crea planuri de lecții personalizabile care sunt apoi disponibile pe site.

Va recomandam sa testati si Platforma Dcom.ro pentru videoconferinta online !

Articolul precedentCel mai mare număr de îmbolnvări din acest an. Cazurile noi de COVID-19 cresc alarmant. La ATI sunt aproape 1.000 de pacienți
Articolul următorScene violente într-un liceu din Arad. Un elev a fost bătut crunt în clasă de trei colegi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.