Dan Motreanu: Nicolae Ciucă trebuie să-și asume candidatura la Președinția României. „E cel mai bun, singurul care are o carieră”

0

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, trebuie să-și asume candidatura la alegerile prezidențiale de anul viitor, a declarat duminică, în exclusivitate la Digi 24, prim-vicepreședintele liberal, Dan Motreanu.

„Nicolae Ciucă este la fel ca toți președinții celorlalte patru partide”, a spus Motreanu. „Trebuie să-și asume – dacă nu se găsește un alt candidat mai bun – candidatura la alegerile prezidențiale”.

Dan Motreanu a spus că, în comparație cu liderii PSD și USR, Nicolae Ciucă are „profilul cel mai bun” de candidat la Președinție.

„Dacă facem evaluarea candidaților (partidelor parlamentare), doar la nivelul președinților (acestor formațiuni), Ciucă are profilul cel mai bun și e singurul care are o carieră. Asta va conta foarte mult”, a precizat prim-vicepreședintele PNL.

Motreanu a mai precizat, la Digi 24, că, în cazul în care PNL va înregistra un scor prost la viitoarele alegeri, toți președinții de organizații politice sunt în aceeași situație: dacă nu ating ținta electorală, vor trebui să plece”, ca răspuns la întrebarea dacă Ciucă ar trebui să demisioneze de la conducerea PNL într-o astfel de situație.

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL Motreanu a mai spus că PNL „poate face o alianță pe partea dreaptă cel mai probabil în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2024. Liderul liberal nu a nominalizat exact cu ce partid s-ar face o astfel de alianță și că până atunci PNL va merge singur la alegerile europarlamentare.

 

Editor : Mihnea Lazăr

Articolul precedent„The Killer”: Dacă vrei să devii asasin plătit în secolul XXI, pune mâna pe carte. David Fincher ne arată cum se face, ca la carte
Articolul următorTurul doi al alegerilor locale din R. Moldova s-a încheiat. Partidul pro-european al Maiei Sandu nu a câștigat niciun municipiu