Gina Pistol va concura la Asia Express: Este oficial!„Sunt o persoană care se descurcă în situații limită”

0

Gina Pistol este gata să concureze la Asia Express. Ce calități ar trebui să aibă partenerul său

Asta pentru că adoră provocările și își dorește ca la un moment dat să simtă pe propria piele obstacolele cu care se confruntă pe parcursul întregului traseu. Încrezătoare în forțele proprii, Gina este convinsă că ar face o figură extrem de frumoasă, însă pentru a putea reuși acest lucru îi trebuie un partener pe măsură.

Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.

 Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării”, a dezvăluit Gina Pistol pentru viva.ro.

Articolul precedentAlexandru Arșinel, speriat din cauza coronavirusului. Ce declarații a făcut actorul bolnav de diabet !
Articolul următorCaz uluitor la Vama Cenad: două persoane au încercat să introducă ilegal, în România, patru cadavre din Italia. Vezi cum s-a întâmplat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.