Măsuri drastice pentru a preveni răspândirea coronavirusului în Republica Moldova! Autoritățile au sudat uşile unui bloc aflat în carantină

0

Poliția Centru din Republica Moldova au găsit o metodă diferită de a supraveghea locatarii unui bloc aflat în carantină. 


Pandemia provocată de coronavirus a atins cote alarmante în întreaga lume. Marea majoritate a statelor i-au măsuri de protejare a cetățenilor și luptă pentru a stopa răspândirea virusului.

Același lucru îl fac și autoritățile din Republica Moldova, doar că în stilul propriu. Din cauza mai multor cazuri de infectare cu coronavirus într-un bloc din capitală, autoritățile au decis să sudeze o ușa, astfel încât oamenii să nu mai poată ieși sau intra după bunul plac. Blocul a rămas doar cu o singura cale de acces, păzită de oamenii legii.

Accesul în bloc, supravegheat de autorități

Autoritățile susțin că din bloc de poate ieși și intra pe o altă ușă. Doar un membru al familiei, o singură dată pe zi, pentru o perioadă maximă de până la 30 minute poate părăsi blocul. Părăsirea imobilului se face pentru asigurarea cu alimente şi medicamente, fără a contacta cu alte persoane prin completarea unei declaraţii pe propria răspundere şi completarea unui permis special.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here