MIHAI BENDEAC ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL DUPĂ CE A FOST INFECTAT CU COVID-19 LA BISERICĂ.

0

Mihai Bendeac a aflat cu ceva timp în urmă că are virusul Covid-19 luat la înmormântarea bunicului său, la biserică. Este vestea serii care a uimit o Românie întreagă. În această seară, pe canalul de youtube, emisiunea Iumor a phblicat un video în care Bendeac, Delia, Cheloo, Copoț și Badea vorbeau pe web cam. Bendeac i-a întrebat la începutul videoclipului: „eu sunt singurul care a avut covid ?”. De aici a pornit întreaga poveste.


A făcut testul și prezenta anticorpi vizibili. Acum este internat la spital pentru a știi cu exactitate dacă este 100% imun și poate ieși afară.

Ce a răspuns Bendeac

„Da, mă, maică-mea o să mă omoare că povestesc acum.
Ca sa scurtăm povestea. Exact atunci când a început povestea, cu carantina, eu fusesem la Timișoara două zile la rând și mă așteptam ca de acolo, luând contact cu niște sute de oameni să iau virusul.
Dar nu a fost de acolo. Eu după ce m-am întors a murit bunicul meu la două zile. După vreo trei zile a apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de la lumânări, diaconu, dascălul, erau toți pozitiv. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital. După care au început simptomele la maică- mea, la tata și la frate-miu, apoi o mătușă și un unchi au intrat în spital…, a povestit Mihai Bendeac.