„Money, money”. Doi suporteri s-au certat la partida de deschidere de la CM 2022 după o aluzie la presupusa mită oferită Ecuadorului

0

Doi suporteri care au participat la meciul de deschidere al Cupei Mondiale 2022 din Qatar, disputat între țara gazdă și Ecuador, au pornit meciul certându-se, dar până la final s-au împrietenit.

Suporterii urmăreau meciul Qatar-Ecuador și se aflau la câteva rânduri de scaune depărtare, când au început să se certe. Totul a pornit de la gestul suporterului sud-american, făcut imediat după înscrierea unui gol de către echipa Ecuadorului, care își freca degetele între ele și spunea „money, money” (bani, bani), făcând aluzie la zvonurile potrivit cărora țara gazdă ar fi încercat să mituiască jucătorii ecuadorieni pentru a pornit competiția cu o victorie.

Gestul său a declanșat furia suporterului qatarez, care se afla la câteva rânduri distanță.

Până la urmă, cele două părți au trecut peste incident, s-au împrietenit și au filmat un clip video împreună.

Ecuador a învins țara gazdă Qatar, scor 2-0, duminică, în partida de deschidere de la Cupa Mondială 2022, contând pentru Grupa A din care mai fac parte Olanda și Senegal.

Articolul precedent„Echivalentă cu sute de bombe atomice”. Erupția vulcanică din Tonga, cea mai puternică înregistrată vreodată cu echipamente moderne
Articolul următorImagini revoltătoare cu preotul Calistrat, supărat pe enoriașii care nu au bani de pomelnice: „La mine vii cu 5 lei? Mă iei de prost?”