Olguta in delir, “COVIDUL NU EXISTA. ESTE O MANEVRA A LUI IOHANNIS PENTRU A NU MAI TINE ALEGERI”

0
banner silvex

Aflata in turneu prin comunele doljene, alaturi de Claudiu Manda si Ion Prioteasa, Olguta Vasilescu a declarat la o intalnire cu activul PSD dintr-o comuna ca, de fapt, coronavirusul nu exista.

Olguta Vasilescu la plimbare cu Antonie Solomon

Duminica, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura medicala”. Cunoscuti ca „negationisti”, acestia cred ca virusul nu exista. Printre protestatari s-au aflat numerosi sustinatori ai PSD precum Codruta Cerva, Oana Lovin si Iosefina Pascal. Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”.

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că protestatarii din Piața Victoriei greșesc atunci când protestează. El arată că unii se vor infecta, iar apoi vor ajunge la spital și vor cere ajutorul doctorilor.

Raed Arafat a fost întrebat, duminică seară, la Antena 3, ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei şi a răspuns: ”Îi aşteptăm la spital”.

Când i s-a atras atenţia că abordarea sa este cinică, Arafat a spus: ”Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here