S-A INVENTAT NOUL APARAT CARE STABILESTE RISCUL DE DECES DUPA INFECTAREA CU NOUL CORONAVIRUS!

0
banner bratari personalizate

Cercetătorii de la University College London au dezvoltat un sistem care avertizează riscul de deces în cazul pacienților infectați cu noul coronavirus, relatează The Mirror.

Oamenii de știință britanici au realizat primul calculator care avertizează oamenii despre riscul lor personal de a muri de coronavirus.

Potrivit experților de la University College London, există mai mult de opt milioane de persoane care prezintă un risc ridicat, astfel încât aceștia ar trebui să rămână în izolare până când pericolul dispare complet.

S-a inventat aparatul care stabilește riscul de deces

Ei spun că singura modalitate de a menține numărul persoanelor care mor din cauza Covid-19 sub 73.000 în anul următor este să îi protejezi pe cei care sunt considerați vulnerabili.

De asemenea, specialiștii au avertizat că, dacă guvernul înlătură restricțiile prea repede, virusul ar putea putea ucide 400.000 de oameni, relatează Sun Online.

Jurnalul medical Studiul Lancet a analizat 3,8 milioane de înregistrări medicale și a concluzionat că coronavirusul ar putea provoca între 37.000 și 73.000 decese în exces într-un an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here