Top 50 „picioare de gazelă” în pantalonași minusculi. Pe ce locuri „se bat” Tania Budi, Gina Pistol și Adina de la Heaven

0

În așteptarea verii, CANCAN.RO a făcut o nouă retrospectivă și vă prezintă un inedit Top 50 sexy-vedete care și-au etalat „picioarele de gazelă” în pantalonași minusculi. Din clasamentul incendiar nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Antonia ori Daniela Crudu. Nici Tania Budi, Gina Pistol și Adina de la Heaven.

Fie că au fost înzestrate de Mama Natură cu forme demențiale, fie că au ținut diete și au făcut exerciții fizice serioase, un lucru este cert! Frumoasele celebre și-au afișat, cu nerăbdare, trupurile fără cusur în cel mai frumos anotimp al anului.

Așa că am decis să trecem în revistă cele mai incendiare ipostaze în care au fost surprinse reprezentantele sexului frumos. Facem, bineînțeles, referire la „picioarele de gazelă” ale vedetelor noastre… tonifiate sau mai puțin tonifiate.

Bianca Drăgușanu, în topul ”gazelelor” din showbiz

În 1999, Bianca Drăgușanu a avut o primă apariție televizată, la emisiunea “Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Vedeta avea doar 16 atunci și spera să rămână cu primul bărbat din viața ei pentru tot restul zilelor. Destinul, însă, a dus-o ulterior în brațele altui bărbat.

Fosta prezentatoare de la Kanal D arăta total diferit față de imaginea de Barbie pe care și-a creat-o acum. A slăbit enorm și a trecut pragul mai multor medici esteticieni pentru a avea un chip și un trup, cât mai aproape de perfecțiune.

La vârsta de 20 de ani, Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun, bărbatul cu care blondina a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au despărţit după patru ani de amor nebun. Fostul iubit a fost și cel care și-a lăsat ”amprenta” asupra picioarelor vedetei. Bianca Drăgușanu purta cizme peste genunchi și a avut nevoie de mai multe intervenții, dar și tratamente pentru a-și putea etala picioarele, în toată splendoarea lor.

Bianca Drăgușanu, posesoarea unor picioare de ”gazelă”

Din topul inedit nu lipsesc nici Daniela Crudu, Inna, Antonia, Carmen Brumă, Andreea Bălan ori Adela Popescu. GALERIA FOTO vă așteaptă! Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care și-au etalat „picioarele de gazelă” în pantalonași minusculi. (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN GENUNCHI LA PLAJĂ)

Articolul precedentImagini cu proprietatea secretă de 30 mil. € a multimiliardarului român Bogdan Buzăianu!
Articolul următorVIDEO. Cum se antrenează pentru dezastre însoțitorii de zbor