Sedinta de Guvern
Foto: Hotnews

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la începutul ședinței de Guvern, că a primit mai multe solicitări din partea unor români din Spania să fie ajutați să se întoarcă în țară. În acest context, i-a cerut ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, să înceapă demersurile necesare, însă în baza unei „selecţii riguroase”. „Aveți mare grijă, că ştiţi ce am păţit cu avionul de la Barcelona, parcă”, a spus Orban

„Am primit mai multe solicitări din Spania, din partea mai multor cetăţeni români, cetăţeni care au avut contracte de muncă, sezoniere, unele întrerupte la termen, altele întrerupte înainte de termen din cauza răspândirii epidemiei, care solicită să îi susţinem în revenirea în ţară. Cum am procedat şi în Italia, cu o verificare foarte serioasă din partea Ambasadei, a consulilor noştri, trebuie făcute liste cu astfel de cetăţeni care chiar au nevoie şi pot să respecte condiţiile de revenire în ţară şi, la fel, cum am procedat anterior, cu sprijinul Ministerului Transporturilor, al companiei TAROM, să reuşim să îi readucem, în ţară”, a spus Ludovic Orban.

https://www.facebook.com/watch/?v=1119341245084822
SURSĂHotnews.ro
Articolul precedentNumărul deceselor din cauza coronavirusului a depășit joi, la nivel global, pragul de 50.000, în timp ce pandemia face ravagii în Statele Unite și în Europa, potrivit bilanțului realizat de Johns Hopkins University, relatează Reuters.
Articolul următorAlte 13 decese de coronavirus în România. Bilanțul ajunge la 107

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.