VIOREL O ÎNȘEALĂ PE VULPIȚA. IATĂ CE I-A SPUS ACESTA

0

Viorel a fost prins cu mâța în sac, chiar de către soția lui.

Vulpița l-a prins pe Viorel când vorbea cu o altă femeie la telefon. Vulpița a fost extrem de atentă la discuția dintre ei doi. Astfel că tânara de la Blăgești a auzit multe lucruri la care nu se aștepta. Vulpița afirmă că nu o mai interesează de soțul ei, pentru că este convinsă că vrea să divorțeze. Nimeni nu poate sta în calea deciziei pe care Veronica Stegaru a luat-o. A declarat în repetate rânduri că s-a săturat de Viorel și că el va rămâne singur.


Duminică, îndrăgitul cuplu de la Acces Direct a împlinit 6 ani de când s-au căsătorit. Viorel, decis să o recucerească pe Veronica, a pus la cale un plan. Bărbatul ajutat de Rafaelo, artistul pe care se pare că îl place Veronica, a vrut să îi facă o surpriză pe cinste soției sale.

„O să rămâi singur, îmi pare rău. Și florile nu o să le primesc, îmi pare rău. Nu primesc, cum te-ai comportat și azi dimineață cu mine, nu pot să accept. Crezi că asta mă recucereste pe mine? Nu mă recucereste. Degeaba ai încercat”, i-a duminică spus Veronica lui Viorel.
Articolul precedentFOSTUL MINISTRU DANIEL CHIȚOIU A PROVOCAT UN ACCIDENT MORTAL.
Articolul următorSCENE ÎNFIORĂTOARE! UN COPIL ESTE BĂTUT DE UN BĂRBAT, PE STRADĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.