Dan Vîlceanu, mesaj pentru USR: Nu poți să spui ce premier să propună PNL. Avem scor dublu la alegeri

0

Ministrul în exercițiu al Finanțelor, Dan Vîlceanu, spune că Florin Cîțu este propunerea de premier cu care vor merge liberalii la consultările de la Cotroceni de săptămâna viitoare. El spune că USR, fost partener de coaliție, nu poate pune condiții PNL, având în vedere că liberalii au avut un scor dublu la alegeri.

România are nevoie de un guvern cât mai repede și Florin Cîțu este președintele PNL. Nu poți să vii să pui condiții unui partid politic cu scor dublu, cel puțin, față de tine, care este varianta de premier pe care acel partid ar trebui să o propună”, a spus Vîlceanu într-o conferință de presă.

Întrebat dacă el va fi viitorul premier, așa cum s-a vehiculat pe surse, Vîlceanu a răspuns: „Sunt zvonuri. Am văzut tot felul de nume vehiculate. În acest moment nu putem vorbi despre așa ceva”.

Întrebat dacă propunerea cu care vor merge liberalii la consultările de la Cotroceni va fi tot Florin Cîțu, Vîlceanu a răspuns: „Este o propunere deja votată în partid și vorbim de un om care a fost validat, legitimat de Congresul PNL ca președinte al partidului. Am văzut că și la USR varianta este președintele partidului lor. Mi se pare absolut ilogic să vii să spui unui alt partid politic că nu trebuie să-și susțină președintele, cât timp tu faci același lucru”.

Articolul precedentScandalul Monica Lewinsky a devenit subiect de serial. Bill Clinton este prezentat ca un prădător sexual
Articolul următorCursurile cu prezență fizică sunt suspendate în 15 școli din București, din cauza cazurilor de COVID