Halucinant! O tânără și-a vândut copilul pentru șapte mii de euro. Ce pedeapsă a primit femeia

0

O tânără din Bihor și-a vândut bebelușul unui cuplu de francezi pentru suma de șapte mii de euro. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, pe vreme când se afla la cerșit în Franța. Tatăl copilului a alertat autoritățile.

Pe vremea când tânăra de 17 ani a plecat la cerșit în Franța împreună cu părinții, era însărcinată cu primul copil. Ea se despărțise de tatăl copilului și a plecat în străinătate alături de familie. Ajunși în Franța, cei trei mergeau le cerșit, iar seara se întorceau într-o tabără improvizată ce se afla la marginea localității Coubron, foarte aproape de Paris.

Tabăra în care tânăra stătea era vizitată adesea de reprezentanții unui ONG. Printre aceștia s-a aflat și un cuplu de francezi, care i-au propus minorei și părinților ei un târg. Cei doi i-au convins ca atunci când bebelușul se va naște să îl ia ei și le-au oferit în schimb șapte mii de euro.

Tânără nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat „afacerea” fiind extrem de încântată de suma oferit. Așa că atunci când a trebuit să nască, francezii au internat-o într-un spital, cu altă identitate.

Tatăl copilului a alertat autoritățile

Imediat după ce schimbul a fost făcut, cei trei s-au întors acasă. La întoarcerea în România, tânăra s-a împăcat cu tatăl copilului și i-a povestit întreaga întâmplare. Acesta nu a fost prea fericit și a alertat imediat autoritățile.

Astfel, poliția a intervenit iar tânăra și părinții ei au fost trimiși în judecată. Cei trei au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare sub supravegherea pedepsei pe un termen de cinci ani. Autoritățile nu au reușit să mai găsească bebelușul, potivit WOWbiz.ro.

Sursa foto: pexels.com