Încă un BMW al Poliției, distrus. Doi agenți au fost răniți într-un accident, după ce un șofer nu a acordat prioritate autospecialei

0

Doi poliţişti de la Biroul Rutier Târgu Jiu au fost răniţi, vineri, după ce un şofer nu a acordat prioritate autospeciale, iar aceasta a lovit o maşină parcată. Aceasta a ricoşat într-un alt autoturism. Şoferul care nu a acordat prioritate a fugit de la locul accidentului.

„La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism”, a transmis, vineri, IPJ Gorj.

Sursa citată de News.ro a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea celor doi poliţişti.

„Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii fac verificări pentru identificare conducătorului auto şi stabilirea situaţiei de fapt.

Editor : Liviu Cojan

Articolul precedentBenone, Râmniceanu și Diamant, cele mai cultivate soiuri de usturoi în județul Buzău
Articolul următorLetonia are un nou guvern, condus de Evika Silina. Toate ţările baltice sunt conduse acum de prim-miniştri femei