Vulpiţa şi Viorel, cuplul din Blăgeşti care face audienţe record la Antena 1, reprezintă o poveste extrem de controversată. Mirela Vaida explică exact cum a început totul.Cum a ajuns cuplul din Blăgeşti pe toate ecranele.

Prezentatoarea emisiunii “Acces direct”, Mirela Vaida a vorbit fără ocolişuri despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului: cuplul Vulpiţa – Viorel, făcut celebru de emisiunea difuzată de Antena 1.Mirela Vaida a explicat că succesul poveştii celor doi vine din autenticitate lor, din modul în care povestea este spusă pe înţelesul tuturor. “Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor”, a spus vedeta Antena 1.

Succesul constă în autenticitatea acestei istorii

Cum a reușit să ia o asemenea amploare, într-un timp atât de scurt? Care crezi că a fost rețeta succesului?

“Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, a declarat Mirela Vaida într-un interviu pentru Viva.

Telespectatorii s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi

Prezentatoarea de la “Acces direct” a comentat şi faptul că extrem de multe voci critică emisiunea şi apariţiile Vulpiţei şi ale lui Viorel, însă de fiecare dată cei doi generează audiente record. “Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, s-a întrebat Mirela Vaida.

“E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni.  Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, a mărturisit realizatoarea Antena 1.

SURSĂcapital.ro
Articolul precedentCriza provocată de coronavirus ne va afecta buzunarele!
Articolul următorRencontre Extra Conjugale Gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.