Primul atac în coaliție, după alegeri. Firea: În loc să îl critice pe Nicușor Dan, toată ziua Burduja avea o problemă doar cu mine

0

Gabriela Firea i-a reproşat lui Sebastian Burduja că, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile lui Nicuşor Dan, liberalul avea o problemă doar cu ea, de dimineaţă până seară, ea fiind colega sa de coaliţie şi „nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor”.

Aceasta a mai spus că în viaţă totul se decontează şi nu crede că rămân aşa lucruri. Întrebată dacă un loc la europarlamentare ar fi un premiu de consolare, Firea a spus e o onoare şi, dacă va fi eurodeputată, va lupta tot pentru a atrage fonduri europene pentru Bucureşti.

„Colegilor de la PNL nu. Am să îi reproşez doar candidatului lor la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice în sens critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile actualului primar, de dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliţie şi nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor. Dar în viaţă totul se decontează. Nu cred că rămân lucrurile aşa”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă are ceva să le reproşeze colegilor de la PNL, duminică seara la sediul PSD, potrivit News.ro.

Chestionată dacă această situaţie ar trebui analizată în coaliţie, Firea a răspuns: „Cu siguranţă va trebui realizată şi o analiză în cadrul coaliţiei”.

Citiți și:
VIDEO Firea contestă rezultatele EXIT POLL-urilor: „Vreau să numărăm buletinele de vot. Scorul nu va rămâne cu siguranță așa”

Editor : Liviu Cojan

Articolul precedentAnaliză DW: Ucraina ar putea avea nevoie de mai mult decât arme cu rază lungă de acțiune
Articolul următorRezultate parțiale oficiale Sector 1: George Tuță e pe locul 1, cu 36,44% din voturi. Clotilde Armand, la nici 500 de voturi distanță