Un bărbat din Dolj a fost reţinut după ce a incendiat maşina fostei iubite

0

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, fiind acuzat că a incendiat, în luna februarie, maşina fostei partenere.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei 3 au reţinut un bărbat de 41 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

“În fapt, în noaptea de 27/28 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Pleniţa, despre faptul că, fostul concubin al acesteia ar fi incendiat autoturismul său parcat pe strada Mihail Strajan, din municipiul Craiova. La faţa locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Dolj, care a desfăşurat activităţi de stingere a incendiului”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj, citați de news.ro.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat vineri, în comuna Pleniţa, fiind dus la audieri.

El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Editor : A.P.

Articolul precedentLetonia are un nou guvern, condus de Evika Silina. Toate ţările baltice sunt conduse acum de prim-miniştri femei
Articolul următorCe s-a întâmplat cu primii oameni care au fost înghețați după moarte în speranța că vor fi cândva readuși la viață