Un bărbat din Ploiești s-a certat cu iubita lui și a încercat să se sinucidă împuşcându-se cu un revolver

0

Un bărbat de 53 de ani din Ploieşti a încercat, vineri seară, să se sinucidă după o ceartă cu iubita, el împuşcându-se cu un revolver, transmite Agerpres.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Agerpres că bărbatul se certase cu iubita lui şi a încercat să se sinucidă.

El nu avea permis de port armă, arată sursele citate.

Bărbatul în cauză a fost transportat în stare conştientă la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Editor : Bianca Chirilă

Articolul precedentProgramul naţional pentru creşterea natalităţii va continua şi anul viitor. Anunțul Ministerului Familiei
Articolul următorBeată la volan, o șoferiță din Craiova a provocat un accident în care au fost implicate cinci mașini