8 Lucruri pe care le poți face în carantină!

0

În situația actuală este destul de greu să rămâi focusat, mai ales când trebuie să stai atât demult închis în casă.

1. Faceți o detoxifiere de social media

Există o mulțime de știri și informații care apar mai ales zilele acestea, și care pot deveni copleșitoare și înfricoșătoare. Acesta este momentul perfect pentru a face o detoxifiere de social media.

De ce? Pentru că în aceste momente fiind blocați în casă, avem tendința de a pierde mai mult timp pe rețelele sociale.

Chiar dacă nu puteți renunța complet, puteți încerca să petreceți mai puțin timp pe rețelele sociale.

2. Țineți un jurnal.

Deși poate părea copilăresc și poate nu ați mai făcut acest lucru din copilărie, păstrarea unui jurnal poate fi extrem de benefică pentru sănătatea ta mentală, mai ales în acestă perioadă.

Este atât de ușor să cazi pradă gândurile negre, iar scrierea în jurnal vă va ajuta să vă eliberați de tot stresul și toată negativitatea.

3. Faceți un curs online

Hrănește-ți mintea cu informații de calitate și valoroase, în loc să pierzi vremea. Profită de tot acest timp liber pentru a învăța ceva nou.

Există atât de multe cursuri online la care poți participa pentru a-ți alimenta mintea și pentru a-ți lărgi cunoștințele. De la clase de fotografie, la clase de wellness, până la clase de auto-perfecționare, și așa mai departe.

4. Citiți

Dacă până acum nu ați avut timp să citiți, acum este cel mai bun moment. Luați o carte, o cană de ceai și bucurați-vă de lectură. Fie că alegeți o carte de dezvoltare personală sau un roman polițist, lectura este mereu o alegere bună.

5. Petreceți

Nu ne referim la petrecerile tradiționale, ci la petreceri în care luați legătura cu prietenii sau cu rudele mai îndepărtate.

În procesul de a rămâne conectați, puteți găzdui câteva petreceri Google Hangouts. Spre exemplu puteți lua legătura cu gașca de prieteni și puteți stabili să vă vedeți la o cafea, doar că în online.

De asemenea, nu uitați îi verificați și pe cei dragi în aceste vremuri întunecate. Puțină grijă nu a făcut rău nimănui.

6. Dansați

Dansul poate fi o activitate care te poate ajuta să te eliberezi și să rămâi în formă. În loc să stai întins pe canapea ore întregi, de ce să nu arunci un ochi pe tik tok și să înveți câteva mișcări uimitoare de dans. Nu trebuie să fii un dansator profesionist, ci doar trebuie să lași muzica să preia controlul și să te dezlănțui.

7. Învățați o limbă străină nouă

Poate că v-ați dorit de multă vreme să învățați o limbă noua, dar nu ați avut timp. Acum a venit momentu.

Oamenii care vorbesc mai multe limbi își îmbunătățesc capacitatea de memorare. Învățarea unei limbi noi demonstrează, că aveți o serie de alte abilități care v-ar putea fi de ajutor în viitor.

8. Organizați-vă garderoba

Probabil că ați spus de multe ori că o să faceți acest lucru, însă nu ați avut niciodată timp. Acum a venit momentul pentru a sorta hainele și a vedea ce este de păstrat, și ce puteți dona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here