Ești pro sau contra instrumentelor de coafat?

0

Cine nu își dorește ca fiecare zi să îi fie luminată de un păr frumos? Dar întotdeauna există o serie de îngrijorări cu privire la utilizarea frecventă a instrumentelor de coafat, precum și întrebări legate de rezultatele finale.

Specialiștii Wella Professionals ne spun cum stau lucrurile de fapt:

Par coafat înseamnă păr ars

            Nu e nevoie de temperaturi extreme și dăunătoare pentru păr, pentru o coafură perfectă. Foarte multe persoane folosesc instrumentele de coafat la  temperatură ridicată pentru a obține rezultatele dorite. Adevărul este că, temperatura optimă de coafare este de 185°C. Pentru  cele mai bune rezutate, aceasta trebuie meținută constantă pe tot parcursul procesului.

Un singur echipament, un singur look

            Pe lângă îndreptarea părului, o placă iți oferă posibilitatea să creezi bucle, onduleuri și valuri. Deci nu ești limitat la un singur styling daca ai la îndemână ustensilele necesare.

Păr drept înseamnă păr plat

           Poți oferi volum coafurii tale, chiar dacă iți dorești un păr întins. Poziționează plăcile styler-ului perpendicular pe scalp. Astfel, coafura primește volum la rădăcină, iar pe lungimi se creează textură și mișcare. Pe lângă toate acestea, nu uita că un produs de protecție aplicat înaintea stylingului este obligatoriu. Acesta trebuie să asigure o barieră eficientă împotriva căldurii atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. Pentru recomandări de produse cere sfatul stilistului tău Wella Professionals.

SURSĂstiridelifestyle.ro
Articolul precedentMesaj cutremurător al unei fete de Iași Suspectă de COVID-19! „baga p**a in gura mare, inteleg ca înjuri, dar de ce tipi???”
Articolul următorDe ce e important sa-ti aerisesti locuinta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.