Lămâia este cel mai eficient medicament natural!

Acest medicament naturist face minuni!

Sucul de lămâie este cel mai puternic detoxifiant. Acest „medicament” naturist, de fapt, nu are egal. Lămâia regenerează practic orice tip de celule din organism și este capabilă să elimine din ficat toxine, pe care nu le poate elimina niciun preparat farmaceutic. Știai că în regiunile geografice unde se cultivă și se consumă regulat fructul de lămâie trăiesc cei mai mulți longevivi? Totul se datorează conținutului său valoros. Pe lângă cantitatea mare de Vitamina C, lămâia conţine şi alți compuși benefici, cum ar fi: Vitamina A, Vitamina E, Fier, Cupru, Potasiu, Magneziu sau Vitamina K .

In caz de depresie ,redă tonusul organismului. Fluidizează sangele si ajută in caz de hipertensiune arterială ,are acţiune bactericidă si antiseptică , favorizează digestia, este un bun pansament gastric.Se face un amestec de lămâie cu apa si miere si se consumă pe stomacul gol pentru a preveni si a combate obezitatea, inclusiv detoxifica organismul. Curăţă căile renale si este bună in cazul afectiunilor renale. Bogată in acid citric ajută la absorţia calciului prin intestine.

Pentru a spori arderile de grasimi incearcă să bei dimineaţa pe stomacul gol un pahar de apă cu lamaie, dar alimentează-te corespunzator pe parcursul zilei. Pe cat de acidă este lamaia,datorită acidului ascorbic,pe atat de alcalina devine in procesul digestiei. Aceasta neutralizeaza acidul din fluxul sanguin ,stimulează metabolismul si ajută la absortia nutrienţilor, elimina toxinele acumulate in organism si incetineste procesul de imbatranire prin blocarea acţiunilor negative a radicalilor liberi. Imbunătăţeste sistemul imunitar si combate inflamaţia,intăreste funcţia ficatului prin furnizarea de energie necesară enzimelor hepatice si previne apariţia cancerului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here