Alex Pițurcă s-a oprit în pumnul unui afacerist, după ce a atentat la iubita lui! Am aflat culisele scandalului dintre Ich și iubițelul ”neîmblânzit”! I-a picat cu tronc o șatenă, dar nu a apucat să ”marcheze”

0

Cristina Ich trece printr-un carusel emoțional, periodic, din cauza lui Alex Pițurcă. Episodul tensionat care s-a consumat recent între ei,  ”matur”, prin mesaje cu subînțeles pe care și le-au transmis pe Instagram, are la mijloc o tentativă de infidelitate.  CANCAN.RO a aflat culisele unui episod exploziv care a avut loc la Nuba! 

Piţurcă Jr. a atentat la o bombă sexy, în Nuba!

Săptămâna trecută, Alex Pițurcă, un ”devorator” de petreceri și cu gusturi fine la femei, a tulburat rău atmosfera în Nuba, după ce, spun sursele CANCAN.RO, i-ar fi căzut cu tronc o șatena bine proporționată.  Fără să stea prea mult pe gânduri sau să-l intereseze compania în care se afla ispita, s-ar fi îndreptat spre ea și, foarte sigur pe el, a început să-i facă avansuri. Surpriză! Partenerul fetei era la doi pași distanță și, cu sângele clocotind prin vene, ar fi sărit să-l lovească cu un pumn în față pe iubitul Cristinei Ich.

„Alex Piţurcă a venit direct spre ea, iar toţi cei care se aflau la masă au crezut că se cunosc. În momentul în care iubitul tipei a înţeles ce voia el exact, s-a dus lângă ei şi i-a cerut să îi lase iubita în pace și ar fi încercat să-l lovească. „Nu pune mă mâna pe mine, eu sunt de viţă nobilă”, au fost cuvintele care au încins spiritele. Nu a durat mult, iar când Pițurcă a văzut ce gașcă mare are rivalul său.. s-a retras de pe scenă”,  au povestit în exclusivitate sursele CANCAN.RO.

Pîțania lui Pițurcă Jr. ar fi ajuns și la urechile iubitei lui, acesta fiind și motivul pentru care Cristina Ich a luat apoi foc și a început tirada de mesaje cu subînțeles de pe Instagram.

De menţionat este faptul că, la un moment dat, în această problemă ar fi intervenit și mama ei, care a încercta să îi dea sfaturi de cuplu.

„Cristina ICH: Mama de fiecare dată când am eu ceva să îi spun sau sunt eu supărată… cum spui tu mamă? „Nu da atenţie mamă”.

Mama Cristinei: Cea mai mare durere pentru un om e când îl tratezi cu indiferență. Tu nu semeni deloc cu mine pentru că mai pui suflet la anumite chestii. Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc. Sănătatea, asta să te intereseze, celelalte se împacă. Dar tu nu semeni cu mine! Că tu mai pui suflet la anumite chestii şi ţi-am spus să nu te intereseze absolut nimic.

Cristina ICH: Da, ok, copilul și sănătatea mea.

Mama Cristinei: Păi, normal!

Cristina ICH: E simplu, fetelor, sănătatea ta și dacă ai copil, atât. Sănătate și copil.” , a fost discuția pe care Cristina Ich a avut-o cu mama ei.

Ich a revenit la sentimente mai bune după ce şi-a făcut iubitul praf pe Instagram

După discuţiile din mediul online cu mama sa, care au creat un val de controverse, Ich a revenit la sentimente mai bune. După ce o fană a întrebat-o ce se întâmplă cu relaţia sa, şatena a publicat o imagine cu Alex, însoţită şi de un mesaj.

„Nu l-am cunoscut la bibliotecă, deci pot să trec peste distracţia cu băieţii şi nici sfinţi nu suntem”, a spus Cristina Ich.

Mai mult decât atât, Cristina Ich a ţinut să sublinieze faptul că o relaţie în care există şi un copil nu se poate termina de la orice ceartă minoră…

Articolul precedentFlorin Cîțu, despre valul patru de Covid: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ce a fost”
Articolul următorUPDATE: Explozie la Rafinăria Petromidia: Incendiul a fost lichidat. Un bărbat a murit, 2 persoane cu arsuri au fost aduse la București