Cum își „apără pielea” Alexandra Stan. După incidentul de zilele trecute, artista și-a angajat mare brigadă. FOTO EXCLUSIV

0

Alexandra Stan și-a angajat mare brigadă, după incidentul de zilele trecute despre care chiar ea a povestit. Cineva i-a spart contul de Instagram vedetei, motiv pentru care a intrat în panică și a gândit rapid o soluție pentru a fi în siguranță.

Alexandra Stan și-a „tras” brigadă de zile mari, pentru a se simți mereu în siguranță. Artista a fost fotografiată recent cu Roger Bogdan, cunoscut în capitală ca “Bodyguard-ul vedetelor”. Imaginile au intrat în posesia noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro și vi le prezentăm, în exclusivitate! Cu asemenea oameni puternici lângă ea, ne îndoim de faptul că Alexandra Stan se va mai teme vreodată să iasă din casă.

Alexandra părea să se simtă în largul ei cu Roger, însă întâlnirea dintre cei doi ne face să ne întrebăm dacă nu cumva artista se simte amenințată și în viața reală, nu doar pe Instagram.

Despre Roger Bogdan știm că ar fi aplanat împreună cu prietenii lui mai multe conflicte, iar ca bodyguard, este obisnuit să stea în spatele VIP-urilor pe care le protejează. De-a lungul timpului, numele lui Roger a fost legat de vedete din industria muzica precum: Alex Velea, Antonia, Mario Fresh și pare că acum Alexandra Stan ar fi printre protejații lui.

Alexandra Stan, amenințată cu moartea

Alexandra Stan se află într-o perioadă de cumpănă. Se pare că expunerea mare pe care a avut-o în ultimul timp nu a fost de bun augur. În toate proiectele de televiziune în care a fost implicată, artista a spus lucrurilor pe nume și a fost cât se poate de sinceră, iar acest lucru ar fi atras atenția și răufăcătorilor.

Alexandra Stan a fost dintotdeauna o persoană sinceră, care a stârnit mereu controverse și nu este străină de hate-ul din online, însă, se pare că, de data aceasta, lucrurile au degenerat. Mai mult, surse din anturajul artistei susțin că aceasta le-a mărturisit că se teme pentru viața ei, mesajele de amenințare pe social media amplificându-se în ultima perioadă.„Primește mesaje de la conturi false… Zeci de mesaje cu amenințări. O avalanșă de injurii. Pare că cineva i-a pus gând rău”, a declarat un prieten apropiat al artistei.

Sursă foto reprezentativă: Instagram

Articolul precedentHoroscop săptămânal 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele pot culege roade financiare
Articolul următorPandemia a devenit dezastru umanitar în India. Medicii cer oamenilor să nu mai stocheze cilindri de oxigen și remdesivir în case