Sindy de la Survivor România, de urgență la spital. Ce a pățit Războinica: ”Ea nu răspundea și ne-am cam panicat”

0

Sindy de la Survivor România a ajuns de urgență la spital. Războinica și-a speriat colegii, după ce i s-a făcut rău și nu a mai putut să răspundă întrebărilor adresate de către medic și coechipieri. 

Sindy de la Surivor România a trecut prin momente de panică! Tinerei i s-a făcut rău, iar după Consiliu a avut nevoie de intervenția medicilor. Concurenta se simțea tot mai amețită și și-a panicat colegii. Andrei Dascălu a oferit mai multe detalii despre scena șocantă. (CITEȘTE ȘI: MAMA “RĂZBOINCEI” DE LA SURVIVOR FACE DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA AMOROASĂ A FIICEI. “ÎI PLACE MULT SĂ SE DISTREZE”)

”Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită. Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat.

Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambuanța, a luat-o și a dus-o la spital.

Momentan nu știm nimic despre ea, dacă i s-au făcut ceva analize, probe, nu știm nimic. Este cea mai bună dintre fete, sper să-și revină cât mai repede, să nu fie grav și să se întoarcă în echipă”, a declarat Andrei, după incident.

Sindy a suferit o operație complicată

Fără doar și poate, Sindy este una dintre cele mai îndrăgite concurente din cadrul competiției ”Survivor România”. A adus multe puncte echipei sale și s-a bucurat la maximum de fiecare dată. Felul ei de a fi, însă, mai jucăuș și copilăros, a fost luat în derâdere de câțiva răutăcioși.

Defectul ei de vorbire a fost subiect de glumă pentru unii internauți, însă în spatele zâmbetului și optimismului pe care îl afișează Sindy… se ascunde o adevărată dramă.

Sindy a suferit o operație complicată de apendicită, care i-a cauzat un șoc anafilactic și pierderi de memorie din cauza unei doze prea mari de antibiotic prescrise de medic. Concurenta a fost la un pas de peritonită. (VEZI ȘI: CONFLICT MONSTRU ÎNTRE DOI RĂZBOINICI DE LA SURVIVOR. SINDY ÎL ATACĂ NEMILOS PE SORIN: „E SLAB PE TRASEU”)

Ulterior, a primit un alt diagnostic crunt din partea medicilor: cancer ovarian. Motiv pentru care i s-a recomandat o histerectomie totală.

Articolul precedentScandalul din fotbalul european (“Superliga”) și o bulă speculativă puțin comentată!
Articolul următorScrisoarea uimitoare a unei soții pentru amanta bărbatului ei „Bravo! L-ai cucerit”