Gabriela Cristea vrea să dea lovitura! Ce afacere și-adeschis prezentatoarea TV

0

Mai sunt doar câteva zile până când Gabriela Cristea își va deschide o afacere. Vedeta radiază de fericire și le-a explicat fanilor care este motivul. Nu s-a mai putut abține și a dat tot din casă.

Anul 2023 a venit cu noi începuturi pentru prezentatoarea TV. Afacerea Gabrielei Cristea se diferențiază de actualul domeniu de activitate. Recent, ea a făcut un anunț important pentru fanii săi, în care a mărturisit cât de entuziasmată este de prima ei afacere.

Cum vrea Gabriela Cristea să facă bani în 2023

Vedeta a declarat că mai sunt doar câteva zile până când va pune pe picioare propriul proiect. Mai exact, soția lui Tavi Clonda va inaugura un studio foto care se diferențiază de restul prin faptul că are o sumedenie de decoruri, cu ajutorul cărora cei care-i trec pragul se vor alege cu amintiri de neuitat.

Printre altele, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că s-a străduit o lungă perioadă de timp ca totul să iasă exact cum și-a dorit, dar mai are încă puțin de lucrat la ultimele detalii. Imediat după ce totul va fi gata, viitorii clienți vor putea beneficia de serviciile oferite.

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale. Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri”, a spus prezentatoarea TV.

Totuși, se pare că studioul foto își va deschide porțile mai repede decât ne-am fi așteptat: chiar înainte de Valentine’s Day și Dragobete!

„Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”, a încheiat Gabriela Cristea.

NU RATA: ÎN CE RELAȚII A RĂMAS GABRIELA CRISTEA CU FIUL LUI MARCEL TOADER? VEDETA ARE DE RECUPERAT O MULȚIME DE BANI DE LA MOȘTENITORUL FOSTULUI SOȚ

Gabriela Cristea, sprijinită de soț în noua afacere

Tavi Clonda i-a fost alături partenerei de viață, la început de drum în domeniul antreprenorial. Cei doi au lucrat cot la cot pentru a obține rezultatul dorit. În următoarele săptămâni se vor mândri cu noul studio, rodul muncii amândurora.

VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA ȘI-A ÎNGRIJORAT FANII. CE A PĂȚIT PREZENTATOAREA TV: „AZI NOAPTE NE-AM ÎNTORS”

Prezentatoarea TV și-a dorit să deschidă o afacere pentru a câștiga o sumă suplimentară de bani. Conform declarațiilor sale de anul trecut, nu o ducea rău deloc din punct de vedere financiar! A recunoscut că încasa nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro pe lună.

Articolul precedentUrsula von der Leyen: „Trebuie să menţinem creşterea presiunii pe Rusia și să sprijinim în continuare Ucraina”
Articolul următorDeși e amenințat de proteste de 4 luni, Iranul înăsprește obligația purtării hijab-ului. Femeile vor fi atenționate și prin SMS