Scrisoarea uimitoare a unei soții pentru amanta bărbatului ei „Bravo! L-ai cucerit”

0

Mesajul unei soții către amanta soțului ei a ajuns viral pe internet. Femeia a decis să-i adreseze o scrisoare deschisă care a inmărmurit inimile tuturor.

Iată ce a scris aceasta pentru femeia care i-a furat bărbatul:

„Bravo, l-ai cucerit. I-ai câștigat inima, care obișnuia să îmi aparțină doar mie.

A găsit ceva mai bun în tine, pe care nu l-a văzut în mine. Pare mai fericit cu tine. Vrea să petreacă timp cu tine, cu cu mine. I-ai atras atenția și ai putut să îl păstrezi. Mă temeam că se va întâmpla în cele din urmă și speram că această zi nu va veni niciodată. Dar a sosit.

Acum trebuie să ai grijă de el. Acum trebuie să-lfaci fericit. Trebuie să-l iubești. Am făcut toate acestea. Dar se pare că eforturile mele nu au fost suficiente, pentru că acum el este alături de tine. S-a îndrăgostit de tine și este în regulă.

Acum sunteți împreună, acum nu mai ești singură

Nu este minunat când relația ta nu mai este un secret? Nu trebuie să te ascunzi tot timpul. Nu trebuie să păstrezi totul secret. Ni este nevoie să mergi în vârful degetelor în jurul meu și al prietenilor nostril. Nu este nevoie să te sătuți sau să te ții de mână în întuneric. Nu este nevoie să faci o rezervare la hotel în numele tău pentru a petrece timp împreună. Gata cu minciuna.

Vreau să arăți lumii că sunteți un cuplu acum. Iubirea nu trebuie păstrată secretă. Trebuie împărtășită. Ar trebuie scandată. Iubirea nu ar trebui să fie niciodată un mic secret murder. Nu este bine să repsiri liber? Nu este bine să fii sinceră?

Ei bine, acum mi-a venit rândul mie să fiu sinceră, brutal de sinceră

Acum trebuie să te uiti în jur. Acum trebuie să-ți faci griji în mod inconștient cu privire la fiecare tânără care trece pe alături. Acum trebuie să te descurci cu paranoia nesfârșită, pentruj că cel mai probabil te va înșela cu cineva Amintește-ți, un trădător este întotdeauna un trădător. El caută o adrenalină care să-I aducă conexiuni secrete, relații interzise.

Dacă nu ești pregătită pentru asta, dacă nu crezi că ești femeia specială care poate îmblânzi fara, mai bine pleacă. Împachetează-ți lucrurile și pelacă. Asta a trebuit să fac când am avut ocazia. Înainte să fie prea târziu.

Am merit tot ce e mai bun. Meriți tot ce-i mai bun

Merităm lucruri mai bune decât să fim secretul lui, atâta timp cât ajungem să fim schibate pentru următorul corp atractic care apare în câmpul lui visual. Deși, desigur, ai putea deveni femeia de un million de dolari care îl poate schiba. Numai timpul va avea ultimul cuvânt.

Amintește-ți doar că am crezut că eu că sunt femeia specială, care îl poate schimba, iar acum sunt  sunt doar o fostă și tu ești în locul meu.”, a fost scrisoarea deschisă a unei femei postată pe blogul estiminunata.ro

Articolul precedentSindy de la Survivor România, de urgență la spital. Ce a pățit Războinica: ”Ea nu răspundea și ne-am cam panicat”
Articolul următorProtest de amploare în Craiova! Cu contractele suspendate, angajații Filarmonicii cer demisia managerului