Patronul unui restaurant din Oradea, acuzat de agresiune! 10 curieri vor să depună mărturie

0

Patronul unui restaurant din Oradea este acuzat de un curier cu care colabora de agresiune. Tânărul a povestit cum a fost lovit şi spune că a formulat o plângere penală împotriva lui Radu Hava. De asemenea, băiatul a declarat că alţi 10 curieri ar putea depune mărturie împotriva lui.

Radu Hava deţine o pizzerie în centrul Oradiei. Patronul este absolvent de Drept, a făcut parte din Senatul Universității din Oradea și din conducerea unei asociații a studenților la Drept-ELSA.

Zilele trecute, patronul care se afla sub influența alcoolului a agresat un curier. Tânărul povesteşte că a fost lovit cu capul în gură de trei ori, iar pe un alt curier l-a dat afară fiindcă avea glugă pe cap.

CITEŞTE ŞI: O FEMEIE DE 64 DE ANI A LĂSAT UNUI VECIN CHEIA DE LA APARTAMENT, PENTRU A-I HRĂNI PISICILE. INCREDIBIL CE A URMAT! POLIȚIA A INTRAT PE FIR

Curierul, pe nume Erik, a formulat o plângere penală împotriva lui Radu Hava atât pentru agresiunile fizice, cât și pentru cele verbale și e decis să-i ceară daune.

”Agresorul e pus pe ceartă mai de fiecare dată. Cel puțin 10 curieri ar putea depune mărturie că au fost agresați verbal de el”, spune Erik, potrivit evz.ro.

De la ce a pornit incidentul

Totul a pornit în momentul în care Erik a cerut comanda, fără să spună „te rog”, lucru care l-a înfuriat pe patron.

“Zi ! Zi ! Zi ! Tati, îți rup fața!”, a repetat obsesiv patronal pizzeriei.

Acesta a devenit violent, iar Erik le-a cerut angajaţilor care au asistat la întreaga situaţie să intervină. Speriat, în cele din urmă, curierul a spus ceea ce Radu Hava voia să audă: Mi-a zis atunci: «Vezi că se poate?»”

Tânărul a sunat la 112 și spune că echipajul de poliție sosit la locul incidentului a fost nevoit să pornească în urmărirea lui Radu Hava, deoarece acesta a fugit în momentul în care a auzit că oamenii legii sunt în drum spre restaurant.

Articolul precedentVaci care trăiesc în Metavers, în Turcia. Fermierul speră că acestea vor fi mai fericite
Articolul următorNeymar riscă 5 ani de închisoare. Procesul începe săptămâna viitoare