Arhitect din București, amendat într-un supermarket pentru că i-a cerut unui individ să poarte corect masca. FOTO

0
banner bratari personalizate

Gabi Hirit, un arhitect din București anunță pe Facebook, că a fost amendat de Poliție cu 1.000 de lei pentru că i-a atras atenția, într-un supermarket, unui bărbat să poarte masca peste nas.

Postarea arhitectului a stârnit un val de comentarii șocant, în care este înjurat pentru că nu și-a văzut de treaba lui.

„Azi am luat amendă 1000 de lei de la Poliția Română pentru că am atras atenția cuiva în Mega Image să-și tragă masca peste nas. Pentru că individul a reacționat urat, înjurături, amenințări, etc… cei de la Mega Image au devenit atenți (mulțumesc!) și au observat că mă aștepta afară. Mi-au cerut să rămân înăuntru și au chemat poliția.

A venit un echipaj care l-au amendat atât pe recalcitrant cât și pe mine pentru tulburarea liniștii publice, cu câte 1000 de lei. Polițistul care a scris procesul verbal mi-a explicat că și pe el l-ar fi deranjat să-i atrag atenția să poarte masca corect.

‘- Păi ați fost chemat pentru că mi-a fost pusă în pericol siguranță personală iar dumneavoastră îmi dați amendă pentru că i-am atras atenția să poarte masca corect?

– Dacă vreți să fiți în siguranță, stați acasă și comandați de la Glovo’”, a relatat Gabi Hirit pe Facebook.

Reacțiile incredibile ale oamenilor

Mesajul lui Hirit a provocat un comentarii foarte agresive. Sute de oameni îi spun că trebuia să își vadă de treaba lui și car ar fi meritat să fie bătut pentrru că a „invadat” spațiul altcuiva. Iată și câteva exemple: