Fiica lui Gabi Luncă, declarații dureroase după înmormântare! „Cer Domnului să mi-o trimită în vis”

0
banner bratari personalizate

Gabi Luncă a fost condusă astăzi, 6 aprilie 2021, pe ultimul drum de familie și fani. Regina muzicii lăutăreaști s-a stins, vineri seara, din cauza infectării cu coronavirus. Ceremonia de înmormântare s-a încheiat în urmă cu câteva minute, iar fiica sa Rebeca Onoriu a oferit câteva declarații.

Vizibil îndurerată și cu ochii în lacrimi, aceasta a încercat să spună câteva cuvinte despre mama ei. Mai mult, a anunțat că alături de frații ei va face o clinică post covid, în încercarea de a ajuta oamenii care se confruntă cu boala care i-a răpus mama.

„Cer Domnului să mi-o trimită în vis… Acum nu mai e ea cea care să se pună gaj pentru noi, acum suntem noi. Toată viața a îngrijit de noi și de multe alte persoane. Acum o îngrijește domnul, e la brațul domnului. E greu.

Mulțumim televiziunii române pentru această onoare, cinste pe care i-au făcut-o mamei mele. Ne-a rămas nouă acum și o să ne uităm. Cât despre mama, mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei. De data nu o să fiu eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta ne așteaptă dânsa.”, a declarat Rebeca Onoriu.