George Burcea și-a surprins fanii cu ultima intervenție: ”Cât trebuie să-l porți?”

0
banner bratari personalizate

George Burcea a decis că este vremea pentru unele corecții. Așa că iubitul Vivianei Sposub a dat fuga la medic și a rezolvat-o. Fanii actorului au fost curioși și l-au luat la întrebări.

George Burcea a apelat la aparatul de corectare a danturii, iar fotografia pe care a postat-o după ce i s-a montat pe dinți a strâns o grămadă de reacții. ”Am avut și eu, timp de 2 ani, si dupa ce l-am dat jos, îmi lipsea așa mult încât am vrut să ma duc să îl mai pun odată. Cât despre elesticile cred că am avut pe toate culorile”, ”Dar ai dinți frumoși, pentru ce ți l-ai pus?”, ”Cât trebuie sș porți aparatul?”, au fost comentariile fanilor lui George Burcea. (CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB ȘI GEORGE BURCEA, ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ LA UN PLATOU CU MICI! „AM SCOS-O ÎN LUMEA BUNĂ DE OBOR”)

George Burcea și Viviana, relație începută la show-ul Ferma

George Burcea și Vivian și-au început relația pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Cei doi au dezvoltat o conexiune specială, iar de atunci au rămas împreună. Actorul a recunoscut că nu a fost vorba de nimic sexual, ci de sentimente și de energii pozitive. (NU RATA: REGULI ÎN CUPLU. VIVIANA SPOSUB ȘI-A SCOS „COLȚII” ÎN RELAȚIA CU GEORGE BURCEA „AI PROMIS!”)

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, a declarat George Burcea la începutul relației.

Sursa foto: Instagram