Horoscop zilnic 24 aprilie 2021. Gemenii pot afla secrete

0

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni pot avea dialoguri neașteptate și pot afla secrete.

Astăzi are loc o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, din zodia Taur și Uranus, planeta neprevăzutului, context care poate aduce dialoguri neașteptate cu cei din jur, vești și informații surprinzătoare, dar și idei și soluții inedite și revoluționare la problemele noastre. Tensiunea nervoasă poate fi mare, însă și sclipirile de geniu pe măsură, iar sectorul finanțelor se poate bucura de materializarea unor idei geniale, însă va trebui să fim răbdători și perseverenți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de această conjuncție în sectorul financiar, prin urmare se pot aștepta la dialoguri financiare, la vești legate de bani care să-i ia prin surprindere, nu neapărat în sensul negativ, pentru că nativii se pot și bucura la auzul acestora. Pot avea idei bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile, dar mai ales pot găsi soluții inedite pentru a-și monetiza talentele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot fi prea direcți în exprimare.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte astăzi de o nouă conjuncție în zodia lor, după cea a lui Venus, planeta iubirii. Iată că acum Mercur este cel care îi poate agita la nivel mental, îi poate face să-i ia gura pe dinainte, să fie mult prea direcți și extroverți în comunicare, însă le aduce și idei sclipitoare despre cum să-ți îmbunătățească viața și despre cum să-și materializeze gândurile. Nativii gândesc liber, nu acceptă limite de raționament și pot avea soluții nonconformiste pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Cum Mercur le guvernează iubirea, pot fi foarte declarativi cu sentimentele lor și ei, la rândul lor, pot primi declarații de dragoste neașteptate, însă vor deveni conflictuali dacă au un partener gelos și posesiv.

Horoscop Gemeni

Mercur este guvernatorul Gemenilor, iar contextul astrologic al zilei îi poate agita peste măsură pe nativi, îi poate face irascibili, conflictuali, mai ales că nu este exclus să se confrunte cu insomnii și starea generală să nu fie chiar una bună. Unii nativi pot afla vești despre starea de sănătate a cuiva apropiat. Horoscopul de azi le atrage atenția că se pot pierde în frământări și amintiri și cel mai bine ar fi să caute răspunsurile în alte sfere decât cele raționale. O meditație și o muzică de relaxare îi poate ajuta. Este un context favorabil să se elibereze de frici și anxietăți și să se detașeze de ceva din trecutul lor. Posibile dialoguri neașteptate, surprinzătoare cu persoane din trecut. Atenție la secretele care pot ieși acum la suprafață!

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi luați prin surprindere de dialogurile cu prietenii, poate chiar nativii să primească o invitație neașteptată sau cineva din anturaj să le facă o declarație de dragoste care să-i uimească. Contextul zilei le este favorabil din punct de vedere profesional pentru că pot avea idei ingenioase despre cum să-și pună în practică niște planuri, cum să materializeze un proiect și nu este exclus să primească ajutor sau cel puțin sfaturi de la o persoană importantă, înțeleaptă, cu experiență în domeniul lor de interes.

Horoscop Leu

Leii au parte de această conjuncție în sectorul carierei, un sector destul de activ în ultima săptămână. Contextul le poate aduce idei revoluționare, nonconformiste despre cum să-și atingă obiectivele profesionale și pot avea adevărate revelații despre ce strategii trebuie să adopte pentru asta. Oricum, pot primi informații neașteptate și pot avea parte de dialoguri surprinzătoare cu superiorii, colaboratorii, chiar dacă este sâmbătă. Soluțiile nativilor pot fi inedite și le pot aduce afirmarea și recunoașterea meritelor. Pe de altă parte, un dialog cu partenerul de viață poate surprinde nativii și nu este exclus să afle unele secrete.

Horoscop Fecioară

Mercur este chiar guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, iar această conjuncție poate veni cu revelații importante, cu conștientizări și iluminări legate de multe aspecte ale vieții lor. Posibil să vadă într-o nouă perspectivă, revoluționară, niște filozofii de viață, să-și schimbe brusc niște convingeri, credințe și sisteme de valori. Pe de altă parte, pentru unii nativi este ocazia cea mai bună să-și răspundă la niște curiozități, poate chiar prin înscrierea la unele cursuri, seminarii. Unii nativi au idei bune despre cum să se dezvolte profesional. Posibile vești neașteptate de peste hotare sau discuții surprinzătoare cu persoane de altă naționalitate.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de dialoguri neașteptate pe teme financiare, mai ales legate de banii și bunurile deținute la comun cu alții. Totodată, pot apărea discuții în cuplu legate de buget și cheltuieli, dar și legate de viața intimă. Atenție la secrete care pot ieși acum la suprafață. Conjuncția Mercur-Uranus le poate aduce idei revoluționare, soluții inedite legate de zona financiară, de modul în care-și pot investi banii, însă și o mare dorință de a scăpa de un credit, de o datorie, de a se detașa de o astfel de dependență financiară sau de un bun material, o moștenire care le-a adus doar pierderi. Sunt nativi care iau decizia bruscă de a porni un proces, de a face un partaj.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au parte de această conjuncție în sectorul relațiilor și nativii pot avea parte de dialoguri neașteptate cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, colaboratori, persoane cu care-și desfășoară activitatea. Nativii pot fi luați prin surprindere de spusele persoanei iubite și nu este exclus să fie uimiți de nevoia mare de libertate pe care aceasta o pretinde. Profesional pot avea discuții despre noi asocieri și contracte și idei inedite despre cum să-și crească bugetul, cum să atragă o investiție.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot aștepta la discuții neprevăzute cu colegii și colaboratorii, la noi oferte de lucru, dar și la noi responsabilități care sosesc la locul de muncă și care-i agită și-i iau prin surprindere. Se pot produce schimbări de program și pot apărea situații neprevăzute și instabile. Cei care-și caută un job s-ar putea angaja în această perioadă. Pe de altă parte, pot ptimi rezultatele unor analize sau vești despre starea de sănătate, în unele cazuri în care nativii se confruntă cu o afecțiune fiind vorba de chiar de descoperirea unui remediu inedit. Cum Mercur le guvernează relațiile, pot avea parte de dialoguri surprinzătoare în cuplu, și pot fi luați pe nepregătite de cerințele partenerului. Nativii pot fi uimiți de nevoia acestuia de schimbare, de libertate sau pot avea senzația că ceilalți au pretenții prea mari de la ei.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de conjuncția sus-amintită în sectorul iubirii și nativii se pot aștepta la dialoguri neprevăzute cu persoana iubită, dar și cu copiii. Pot fi puși în fața unor decizii neașteptate, incerte și inedite care cer discuții și schimbări. Nevoia nativilor de libertate și independență sentimentală este destul de mare și nu este exclus ca și ei, la rândul lor, să aibă astfel de cerințe, să aibă nevoie de spațiu. Cei care lucrează în mediul artistic pot fi cuprinși de imaginație, creativitate și idei inedite. Pot folosi propriile pasiuni și talente pentru a aduce un aer proaspăt în activitățile profesionale.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de tensiuni în familie, în special cu părinții, pe teme patrimoniale, bănești, legate de administrarea bunurilor comune. Mulți nativi își cer libertatea și independența acum și sunt dispuși să facă unele schimbări, atât în locuință, cât și schimbări de domiciliu, mutări. Veștile care vin din partea celor dragi pot fi destul de surprinzătoare acum și pe mulți nativi îi poate lua pe nepregătite. Cum Mercur le guvernează iubirea și copiii, s-ar putea ca și în viața sentimentală să apară discuții inedite și nativilor să li se ceară mai mult spațiu. Nu este exclus să fie atrași de persoane total diferite de ei.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot primi vești neașteptate, informații ciudate sau pot avea parte de dialoguri de-a dreptul surprinzătoare cu cei din jur. Posibil ca și modul de exprimare al nativilor să fie unul direct și să surprindă și ei, la rândul lor prin ceea c au de spus, prin cerințe și impuneri. Conjuncția le poate aduce idei sclipitoare și soluții inedite, revoluționare la problemele pe care le au. Este o perioadă bună pentru a studia, pentru a învăța lucruri noi, practice, dar și pentru a susține negocieri, interviuri, ședințe și discursuri pentru că modul nonconformist în care-și susțin punctul de vedere poate impresiona. Cum Mercur le guvernează relațiile, nu este exclus să aibă parte de discuții în cuplu care schimbă un context, care răstoarnă tot ceea ce știau ei până acum. Pot fi surprinși de nevoia de independență și schimbare pe care o manifestă partenerul.

 

Articolul precedentDan Barna exclude orice negociere cu AUR: Dacă dăm oricât de mic credit unui astfel de partid, nu știu unde putem ajunge
Articolul următorGunter Netzer, primul star pop al fotbalului german