Impresionant! O tânără a sărit în ajutorul unui cuplu de bătrâni. Cum le-a transformat casa?

0

O tânără a făcut un gest ce a impresionat milioane de internauți. Aceasta a sărit în ajutorul unor bătrâni, care nu mai pot avea grijă de ei. Femeia le-a oferit o curățenie ca l-a carte. Le-a curățat întreaga casă, iar bătrânii au privit cu ochii în lacrimi transformarea.

”Regina curățeniei”, așa cum se autointitulează pe TikTok, a venit în ajutorul unu cuplu de bătrâni, de peste 80 de ani. Din cauza vârstei înaintate, cei doi nu s-au mai putut ocupa așa cum trebuie de casa lor, așa că mizeria a pus stăpânire. Însă probleme a fost imediat rezolvată de „Regia curățeniei”.

Într-un clip postat pe TikTok, tânără le-a mărturisit internauților că a decis să îi ajute pe cei doi bătrâni. Lucru pe care l-a și făcut, le-a curățat întreaga casă, iar rezultatul a fost surprinzător.

„Acești vârstnici nu au mai reușit să-și îngrijească casa. Au peste 80 de ani și nu au pe nimeni care să-i ajute. Au fost cele mai plăcute zile de curățare vreodată. Inima mi s-a topit când această drăguță doamnă a plâns de fericire când a văzut rezultatul”, le-a mărturisit tânără internauților.

O curățenie de milioane

Tânăra a filmat întreg procesul și le-a prezentat internauților transformarea. Aceștia au fost impresionați să vadă cum a fost schimbată casa bătrânilor și au felicitat-o pentru inițiativă. De când a fost postat, videoclipul a acumulat peste două milioane de aprecieri și a fost vizionat de 14,3 milioane de oameni.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că există sufletele uimitoare ca tine. Ești o persoană incredibilă”,  „Este atât de trist că persoanele învârstă trăiesc asta, avem nevoie de sisteme pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă. Iar tu ești un om minunat.”, au fost câteva dintre mesajele de apreciere lăsate de internauți.

 

Articolul precedentMarinarul blocat timp de 4 ani pe o navă abandonată a fost lăsat să plece acasă. „Am ieșit în sfârșit din închisoare”
Articolul următorMinistrul Justiţiei din Germania anunță mai multă libertate pentru vaccinaţi: „Nu este un privilegiu, ci o cerinţă a Constituţiei”