O femeie din Siliștea, județul Suceava, a născut în ambulanța SMURD

0
banner bratari personalizate

Doi kilometri mai avea ambulanța SMURD până să ajungă la spital, unde ducea o femeie ce urma să nască din clipă în clipă. A și făcut-o, de altfel, chiar în mașină.

Femeia de 42 de ani din localitatea Siliștea, județul Suceava, avea să nasc ȘI: ă în ambulanța SMURD, sâmbătă seara. A fost asistată la naștede de paramedici și a adus pe lume un băiețel, anunță Mediafax. (CITEȘTE ȘI: LAURA WHITMORE A NĂSCUT ÎN SECRET PRIMUL COPIL. PREZENTATOAREA ȘI SOȚUL EI, SURPRINȘI CÂND AU PĂRĂSIT MATERNITATEA ÎMPREUNĂ CU BEBELUȘUL)

O femeie din Siliștea, județul Suceava, a născut în ambulanța SMURD

Potrivit ISU Suceava, ”pompierii militari, membri ai echipajului SMURD de la Punctul de Lucru Dolhasca, au fost solicitați sâmbătă seara să intervină în localitatea Siliștea pentru transportul la spital al unei femei gravide, care prezenta contracții.”

Pacienta, în vârstă de 42 de ani, mamă a 8 copii, îl aștepta pe al nouălea. Femeia a avut dureri încă de dimineață, însă pe seară acestea au crescut în intensitate și a sunat la 112. „Ambulanța SMURD a pornit spre Maternitatea Fălticeni, și tot drumul, destul de lung, băieții au încurajat-o pe femeie – «Mai avem puțin, imediat ajungem!», în speranța că vor ajunge la timp… Însă, cu doi kilometri înainte de destinație, bebelușul n-a mai avut răbdare…”, au transmis reprezentanții ISU Suceava. (NU RATA: VEȘTI MARI DIN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! ACTRIȚA RACHELLE ANN GO A NĂSCUT UN BĂIEȚEL)

Paramedicii, echipați corespunzător și cu kitul de nașteri pregătit, au asistat femeia, care a născut un băiat de 3,180 kilograme. Bebelușul a fost preluat de medicul de gardă, care l-a monitorizat și i-a asigurat, pe mamă și pe paramedici, că totul e în regulă.

Sursa foto: Facebook