Vă întrebaţi din ce îşi câştigă banii Vulpiţa? Aceasta se află pe culmile succesului, mai ales după ce a lansat deja a doua piesă din cariera sa.

Vulpiţa a ajuns o vedetă în toată regula,nu mai este fata timidă din trecut. Fata de la ţară îşi câştigă singură banii. Cu toate că nu are un loc de muncă stabil ,situaţia financiară a Vulpiţei a avansat. Veronica se descurcă așa cum știe ea mai bine,reuşind să atragă privirile tuturor.

Totuşi…din ce trăieşte Vulpiţa?

Multă lume crede că Vulpiţa este un fenomen care va trece repede,dar numărul vizualizărilor de pe YouTube arată contrariul.Aceasta a ajuns rapid în topul preferinţelor. Însă totul a început la emisiunea Acces Direct care ia adus popularitatea şi faima de care are parte acum. Au urmat o serie de colaborări de pe urma cărora câștigă banii chiar și în ziua de azi. Milioanele de vizualizării îi asigură Vulpiţei traiul. Acum Vulpiţa şi Viorel duc un trai mai mut decât decent în oraşul care le-a devenit casă,Bucureşti. Vulpița nici nu visa la o astfel de viață și tot ce face este să se bucure de fiecare clipă.

Articolul precedentDeplasarea în afara localității, interzisă.
Articolul următorUn nou focar al virusului SARS-CoV-2 în orașul Jilin din China

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.