A primit Golden Buzz de la Andra, dar a fost DESCALIFICATĂ! Scandalul anului în televiziune! De ce nu va mai aparea Siena Vuscan la Românii au Talent:

0

Din cauza faptului ca la sfarsitul preselectiilor, Siena si familia ei s-au intors in China, participarea ei la emisiune nu mai este posibilă!

Fetița care a uimit întreaga țară cu momentul ei artistic se află în orașul Huangdao (estul Chinei), unul dintre cele mai afectate de coronavirusul care a adus doliu pe intreaga planetă.

Tânăra trebuia sa se întoarca in aprilie în țara, pentru a participa in semifinalele concursului, potrivit cancan.ro. Tinand cont ca toate zborurile au fost anulate, acest lucru nu mai este posibil, iar micuța este automat descalificată din emisiune. Doar dacă nu se amana semifinalele Romanii au Talent pana cand toti concurentii vor putea participa.

Fata, care vorbește fluent chineză locuiește cu părinții ei, profesori universitari, în China de mai bine de 6 ani. La Românii au talent, Siena a interpretat o melodie patriotică și a fost îmbrăcată în haine militare pe care le poartă femeile din China.

Pasiunea ei pentru cultura țării în care s-a stabilit împreună cu părinții a devenit chiar marele impediment în calea succesului ei în show-ul de talente, căci fata a fost una dintre favoritele acestui sezon.

Articolul precedentTipps&Tricks pentru îngrijirea mâinilor.
Articolul următorAflă dacă ești Infectat cu CORONAVIRUS?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.