banner bratari personalizate

Adelina Pestrițu a reușit performanța de a slăbii 14 kilogame într-un timp relativ scurt.

Adelina Pestrițu a slăbit spectaculos în ultimele trei luni, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum a reușit asta. Vedeta a reușit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin de 14 kilograme. Știe mereu cum să atragă toate privirile, iar fanii îi admiră fiecare apariție. Desigur că sunt și persoane care o critică pentru faptul că a slăbit prea mult, dar aceasta nu ține cont de părerile altora.

Cum a reușit Adelina să slăbească?

Vedeta a luat în greutate cele 14 kilograme în timp ce era însărcinată cu fiica ei, dar a reușit să le dea repede jos, pentru că nu se mai simțea deloc bine în pielea sa. Adelina a inventat o dietă pe care a numit-o SOMODIETA, iar datorită acestei metode a reușit să ajungă din nou la greutatea pe care și-o dorea. A respectat acest regim cu strictețe, iar în doar 3 luni a început să ajungă din nou la greutatea ei standard.

Adelina Pestrițu a slăbit în trei luni, cât alte femei într-un an și este mulțumită de asta. Pentru ea nu există importanță mai mare decât să se simtă bine în pielea ei. Regimul minune a facut-o să-și recapete increderea și a ajutat-o pe toate planurile. Acum Adelina Pestrițu este mai fericită ca oricând și se bucură de trupul pe care îl are.

“Somodieta este dieta pe care am inventat-o la nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul imediat. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma in fiecare zi, până slăbesc. De ce in fiecare zi? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe corpul nostru. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.”, povestea vedeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here