banner bratari personalizate

Simona Gherghe este o mămică fericită, dar asta nu înseamnă că nu va întâmpina probleme.

Simona Gherghe a avut probleme cu cei mici în trecut, chiar dacă văzându-i acum, este greu de crezut. Vedeta este extrem de fericită, este o femeie împlinită, are niște copii extraordinari și un soț care o adoră.

Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017, iar cel fiul ei, Vlad Ioan, pe 9 mai 2019. Vedeta postează de multe ori fotografii cu cei mici, dar și descrieri pe măsură. Simona Gherghe a avut de multe ori probleme cu copii ei, dar a învățat să le facă față.

„Ei doi, dimineață! Când ea îl vrea pe Vladuc! Să nu credeți că sunt toată ziua așa… dar momentele astea mă topesc! ❤️❤️inimile mele 🌸 #mamadedoi #anageorgia #vladioan #weekend #home #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Ce a povestit vedeta?

”Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.
Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…“, a povestit Simona Gherghe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here