banner bratari personalizate

Carmen Grebenișan face dezvăluiri șocante despre noua sa relație!

Carmen Grebenișan își înșeală iubitul? Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri care i-a lăsat mască pe toți fanii ei. Până acum câteva zile, nimeni nu știa cine este, de fapt, actualul iubit al fostei concurente de la Asia Express. Acum, vedeta oferă infrormații despre relația ei, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Se pare că vedeta și-a găsit în sfârșit fericirea.

L-a înșelat sau nu pe fostul ei iubit?

Carmen Grebenișan și-a făcut un nou iubit, alături de care se simte cea mai minunată femeie din lume. Nu este deloc vorba despre un om din lumea mondenă, ci despre un student în ultimul an. Alături de el, Carmen Grebenișan se simte o femeie împlinită și iubită. Un detaliu însă i-a pus pe gânduri pe admiratorii vedetei. Se pare că fosta concurentă de la Asia Express și actualul ei iubit s-au cunoscut în timp ce ea era cu fostul.

Există totuși o întrebare – Carmen Grebenișan l-a înșelat sau nu pe fostul ei iubit? A fost oare acest bărbat motivul rupturii dintre Carmen și fostul ei iubit? Nu se știe încă, dar un lucru este cert, nu s-au despărțit din cauza faptului că ea a plecat în Asia. Multă lume a crezut că, de fapt, participarea ei la Asia express a dus la o despărțire între cei doi; de aceea vedeta a vrut să clarifice acest lucru.

“Sunt bine cam din februarie. Despărțirea nu are nicio legatura cu Asia express. Singură nu stau prea mult, pur si simplu nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu-mi place ca lumea să îmi acorde foarte mulă atenție. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri.”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here