banner silvex

Teo Trandafir a tras ziua trecută o sperietură de zile mari. Care este acum starea vedetei?

Teo Trandafir a făcut accident de mașină seara trecută, în drum spre casă. Se pare că prezentatoarea mergea de la emisiune către casă când s-a întâmplat nenorocirea. Vedeta a fost lovită brutal de un șofer și a tras sperietura vieții sale. Accidentul a avut loc pe 21 mai, în jurul orei 18, după ce terminase emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Din fericire, Teo Trandafir este bine.

În ce stare sunt toți cei implicați în accident?

Nu putem spune același lucru și despre mașina ei, care este puternic avariată. Din fericire, atât Teo Trandafir cât și șoferul vinovat, sunt în stare bună. Ea este fericită că nu a fost mai rău și că este în viață. Conform surselor din poliție, șoferul vinovat de accidentul lui Teo Trandafir, a fost cel care a intrat cu mașina brusc în autoturismul vedetei Kanal D.

Nici șoferul ei personal nu a pățit nimic, iar asta este tot ce contează. Vedeta nu conduce și nu a condus niciodată, chiar dacă are carnet și ar putea oricând. Așadar nu ea era la volanul mașinii în momentul.impactului. Teo Trandafir a făcut accident, dar momentan nu a oferit nicio declarație oficială despre cele întâmplate. Fanii așteată acest lucru din partea ei, pentru că își fac multe griji încă de când au auzit ce a pățit vedeta. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here