Imagini spectaculoase. O artistă a rămas fără rochie, chiar în timpul concertului, după ce o femeie a tras de ea

0

O reprezentație pe scenă a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. O artistă a rămas fără rochia de pe ea, în timpul unui concert pentru copii.

O artistă a rămas fără rochia de pe ea, în timpul unui concert pentru copii. Reprezentația ei a lăsat pe toată lumea fără grai și toți s-au speriat atunci când au văzut că o femeie pur și simplu trage de ținuta artistei. Din fericire pentru toți cei prezenți la concertul cu pricina, cântăreața mai avea o rochie pe sub, așa că nu s-a întâmplat nimic indecent.

Așa era scenariul care a reușit să impresioneze pe toată lumea! Clipul video a fost distribuit pe TikTok și a adunat o mulțime de aprecieri din partea internauților care au fost uimiți de reprezentația artistică a femeii.

O femeie s-a vaccinat în rochie de mireasă

Să vezi și să nu crezi! O femeie a venit îmbrăcată în rochie de mireasă la un centru de vaccinare anti-COVID. Imaginile cu mireasa s-au viralizat rapid.

Sarah Studley, din statul american Maryland, și iubitul ei s-au logodit în 2019. În 2020, cei doi și-au programat nunta visurilor sale și așteptau să petreacă alături de 100 de invitați. Pandemia de coronavirus le-a dat însă planurile peste cap și au fost nevoiți să anuleze marele eveniment din viața lor.

Sarah și logodnicul ei și-au dorit totuși să-și unească destinele, chiar și în contextul actual. Așa că au organizat în cele din urmă o ceremonie restrânsă, doar cu opt invitați. Femeia nu a reușit să îmbrace rochia de mireasă, așa că pentru a face haz de necaz a decis să o poarte în ziua vaccinării anti-COVID.

Sursă foto: captură TikTok

Articolul precedentMaratonul vaccinării și în București. Pe 7, 8 și 9 mai, vaccinare fără programare cu Pfizer, la Sala Palatului și Biblioteca Națională
Articolul următorPrezentatoarea de la Antenă, shooting „fierbinte” în plină stradă