Prezentatoarea de la Antenă, shooting „fierbinte” în plină stradă

0

Prezentatoarea de la Antenă face ravagii pe străzile din Capitală. CANCAN.RO a întâlnit-o pe Iuliana Pepene în plină „acțiune”. Vedeta a lăsat inhibițiile deoparte și s-a fotografiat în ipostaze demne de „Miss”. 

Una dintre cele mai apreciate știriste de la pupitrul Observatorului, „Bomba de energie”, așa cum e supranumită Iuliana Pepene de către colegii ei, a încins imaginația bărbaților cu o ședință foto atipică. Blonda a mers pe străzile din Capitală împreună cu un fotograf și au făcut un shooting „fierbinte”, cel mai probabil pentru vreo campanie de imagine.

“Bomba de energie” s-a transformat în bombă sexy

Plină de încredere, Iuliana Pepene a demonstrat că se înțelege bine și cu obiectivul aparatului de fotografiat, nu doar cu camera de filmat. Îmbrăcată într-o ținută all white, compusă dintr-o rochie lungă tip cămașă, dar cu o despicătură care-i lăsa picioarele ferme la vedere, la care a asortat o pereche de ciocate albe, vedeta a pozat cu dezinvoltură, fără să-i pese de privirile trecătorilor.

(CITEȘTE ȘI: BAT CLOPOTE DE NUNTĂ ÎN ANTENĂ. ȘTIRISTA ȘI IUBITUL-BUCĂTĂRAȘ SUNT PREGĂTIȚI SĂ TREACĂ RELAȚIA LOR LA ”NIVELUL URMĂTOR”)

Cum se menține Iuliana Pepene

Știrista de la Antenă este posesoarea unui trup bine sculptat, de care are foarte mare grijă. Pe lângă procedurile corporale pe care le face frecvent, Iuliana Pepene are și foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă.

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.

Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a declarat Iuliana Pepene pentru Click!ro.

(VEZI ȘI: ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ E ÎN TATONĂRI CU UN PATRONAȘ MANIERAT)

Iuliana Pepene, îndrăgostită iremediabil de Dragoș Bercea

Prezentatoarea Observatorului Matinal trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape de trei ani cu Dragoș Bercea, fost concurent Top Chef. Tânărul care i-a furat inima Iulianei Pepene este fiul lui Ștefan Bercea, președintele Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din România, iar în 2012 a participat la emisiunea Top Chef, de pe Antena 1. Ulterior, Dragoș a devenit patronul unui restaurant alături de tatăl său și a câștigat numeroase concursuri de artă culinară națională și internațională.

În ultima perioadă, relația dintre Iuliana Pepene și Dragoș Bercea a evoluat foarte mult și nu ne-ar mira dacă în viitorul apropiat ar ajunge în fața altarului. Până când Iuliana Pepene și Dragoș Bercea își vor uni destinele, fanii îi pot urmări pe rețelele de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Articolul precedentImagini spectaculoase. O artistă a rămas fără rochie, chiar în timpul concertului, după ce o femeie a tras de ea
Articolul următorSondaje: După 100 de zile de mandat, activitatea lui Biden este privită în mod favorabil de majoritatea americanilor