Tragedie la Turda! Și-a înjunghiat cumnatul în gât pentru că asculta manele prea tare

0
banner bratari personalizate

Un bărbat de 31 de ani, din Turda, a fost înjunghiat la baza gâtului de către cumnatul lui, se pare, din cauză ca ar fi ascultat manele la maximum. Agresorul s-a enervat, s-a dus acasă, a luat două cuțite apoi a trecut la fapte.

Povestea este spusă chiar de către Nicu. „Duminica trecută, ascultam şi eu liniştit manele, la mine acasă, iar muzica mergea dintr-o singură boxă, şi aia micuţă. Brusc, şi-a făcut apariţia cumnatul, care o „ţine” pe soră-mea, are doi copii cu ea şi locuieşte în casa din vecini. Turbat de furie, mi-a spus să dau muzica mai încet, fiindcă-l deranjez. Dar eu ştiu că era pornit în aşa hal şi pentru că ne urăşte, pe mine şi pe unchiu-meu, şi, de multă vreme, ne tot promite că într-o zi ne omoară. Apoi, după ce a ieşit din locuinţă, trântind uşa şi spărgându-i geamurile, a mers la el acasă şi a înhăţat două cuţite de bucătărie, nu unul! A ajuns din nou în faţa uşii mele, strigând să vin până afară, în curte, ca să îmi spună ceva. Eu am ieşit şi, când l-am văzut cu un cuţit în fiecare mână, i-am zis: „Du-te, mă Luci, dă-mi pace!” Atunci, fără să mai spună ceva, m-a şi înjunghiat la baza gâtului, iar sângele a început să-mi curgă în valuri! Mult sânge mi-a curs!”, a spus Nicu. (CITEȘTE ȘI: CAZ ÎNFIORĂTOR! BĂNUIA CĂ SOȚIA ÎL ÎNȘALĂ AȘA CĂ A UCIS-O CU 300 DE LOVITURI DE CUȚIT)

Tragedie la Turda! Și-a înjunghiat cumnatul în gât pentru că asculta manele prea tare

Nicu avea să leșine la scurt timp după ce a fost înjunghiat. A ajuns la urgențe, unde i s-au aplicat șase copci. „Am mai rămas în spital încă două zile, sub supraveghere, după care m-am refăcut puţin şi acasă. Iar, astăzi, mi-am luat inima-n dinţi şi am venit la Cluj, ca să mă vadă şi medicii legişti. Cât despre cumnat, ştiu că imediat după fapta lui a şi fost reţinut de către poliţie. Cred că-l vor încadra la tentativă de omor şi bine ar fi de s-ar întâmpla aşa!”, a mai spus victima, potrivit bzc.ro. (NU RATA: UN BĂRBAT DIN IAȘI A SUNAT LA NAȘU TV SĂ ANUNȚE CĂ ȘI-A UCIS MAMA CU UN CUȚIT. CRIMINALUL AR AVEA PROBLEME PSIHICE. VIDEO)

„Cumnatul a mai fost în puşcărie, aşa că sunt sigur că pentru această nouă faptă va intra iarăşi după gratii, acolo unde-i e locul. Eu, oricum, n-am de gând să-mi retrag plângerea şi să-l iert. Nici el n-a avut milă de mine când m-a înjunghiat, ca pe-un animal, aşa că voi lăsa totul pe seama legii”, a încheiat el.