Vladimir Drăghia & soția, împreună și la bine, și la… pateu

0
banner bratari personalizate

Zilele trecute, Vladimir Drăghia a ieșit la o gură de aer proaspăt. Nu singur însă, ci împreună cu familia lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini adorabile cu primul câștigător al Exatlon România, Alice Cavaleru și fetița lor.

Chiar dacă vremea din Capitală nu a fost deloc ”prietenoasă” în ultimele zile, Vladimir Drăghia și familia lui au ieșit la o plimbare în parc. Echipați corespunzător, cu măștile de protecție ”la purtător”, cei trei s-au oprit prima oară la o patiserie din Capitală. După ce au luat câteva pateuri, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au îndreptat, împreună cu fiica și cățelul lor, spre aleea care ducea în parc.

Soția lui Vladimir Drăghia s-a așezat pe o bancă și și-a delectat papilele gustative cu bunătățile cumpărate. Actorul era la câțiva metri depărtare și butona de zor telefonul, în timp ce micuța Zora ”inspecta” parcul.

Vladimir Drăghia a ”atentat” la pateul soției

După câteva minute în care a dat scroll pe telefon, Vladimir Drăghia a mers lângă soția sa și după câteva priviri aruncate spre pateurile delicioase… Alice Cavaleru l-a servit și pe el cu o îmbucătură. Doar că, ulterior, actorul a atentat cu totul la gustarea soției. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA CONTINUĂ „PARTAJUL” CU FOSTUL. AM AFLAT CE CONȚINE AL 14-LEA DOSAR)

Adorabila Zora a mâncat, s-a jucat și a intrat în ”vorbă” cu o doamnă care se afla cu nepoțica în parc, pe o bancă alăturată. După gura de aer proaspăt și ”prânzul” în parc, cei trei și animăluțul de companie s-au îndreptat spre casă.

Vladimir Drăghia a ”atentat” la pateul soției

Nuntă de vis pe o plajă privată din Mamaia

În 2018, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au decis să-și unească detinele pentru totdeauna. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, pe o plajă privată de pe litoralul românesc, iar apoi au plecat în luna de miere, în Maroc! Sau mai bine spus în săptămâna de miere, așa cum îi plăcea câștigătorului de la Exatlon să menționeze. (CITEȘTE ȘI: ALICE CAVALERU, ÎNSĂRCINATĂ CU AL DOILEA COPIL? SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA S-AR FI DAT SINGURĂ DE GOL)

Destinația exotică n-a fost aleasă întâmplător. Marocul este un loc plin de mister și istorie, dar și una dintre locațiile preferate ale lui Alice Cavaleru. Cei doi n-au plecat singuri în luna de miere, ci împreună cu fiica lor, Zora.

”Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc până atunci. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am așezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă.

În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiții bifate, dar cu siguranță cu o lună de miere atașată. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o să fie prima dată în avion.

Am mai aruncat și eu un ochi pe articolele pe care le citește Alice despre Maroc și îmi dau seama că într-adevăr e o destinație plină de istorie și mister, pe care trebuie să o vizitezi măcar o dată în viață… Alice spune că nu vede o destinație mai romantică decât Marocul și știu că nu o spune doar așa, pentru mine. «Casablanca» e unul dintre filmele ei preferate”, povestea Vladimir Drăghia pe blogul său.

Imagini de la nunta și luna lor de miere (sursa FOTO: Instagram)

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon România 2018

Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia au fost concurenții care au ajuns în marea finală a Exatlon România 2018 şi au luptat pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Cel care a câștigat competiția a fost Vladimir Drăghia. ”Voi dona jumătate din bani!”, a declarat acesta când a îmbrățișat premiul. (NU RATA: VLADIMIR DRĂGHIA SE MUTĂ ÎN CASĂ NOUĂ! „SPERĂM SĂ FIE DE PIATRĂ, CUM NE-AŢI URAT ACUM CÂTEVA LUNI”)

Înainte de a deveni actor, el a fost înotător de performanţă şi o bună perioadă de timp a făcut parte din lotul olimpic. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive financiare, nu a reuşit însă să ajungă pe tărâm american. Ulterior, Vladimir s-a impus în showbiz-ul românesc cu câteva roluri în diverse seriale, dar și apariții în reality-show-uri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.