Trusa de machiaj pentru femei grabite

“Nu am timp” – de cate ori nu ai auzit aceasta fraza? Si adevarul cam acesta este. In secolul vitezei, cand toata lumea alearga dintr-o parte intr-alta, timpul este o resursa pretioasa. Asa ca de foarte multe ori se intampla ca timpul sa fie limitat si atunci cand vine vorba de makeup. De asta, foarte multe femei nu au timp sa se machieze. Sau daca o fac, o fac in graba si neglijent. Asa ca in acest material, discutam despre cum sa te machiezi in graba, obtinand, astfel rezultate foarte bine. Si despre produsule de care ai nevoie in trusa ta de machiaj.

Si iata un ghid pentru iarna cu produsele necesare pentru trusa de machiaj.

Aplica rapid un fond de ten

Si nu orice fond de ten, ci unul potrivit. Alege o nuanta care sa fie ok pentru iarna, atunci cand soarele este destul de scump la vedere. Asadar, culoarea pielii tale nu prea are cum sa se schimbe.

Anticearcan

In diminetile grabite, in care probabil te machiezi rapid in oglinda aproape inghetatata a automobilului tau, poti apela la niste anticearcan. Acesta este usor de aplicat,

Nu strica niste pudra

Pe langa fond de ten, iarna poti adauga rapid o pudra pe care sa o tii in geanta. Astfel, o poti refolosi de cate ori simti nevoia. Insa, nu face o greseala pe care o fac foarte multe femei cu tenul gras. Din dorinta de a elimina excesul de sebum, acestea aleg sa foloseasca pudra. Si astfel, ajung sa incarce foarte mult porii.

Creioneaza rapid sprancenele

Un machiaj nu este complet fara creionarea spancenelor. Acest lucru te va ajuta sa-ti pui in evidenta privirea. Asa ca cea mai buna solutie este sa apelezi la un creion de ochi. In caz contrar, merge si un fard pentru sprancene cu aplicare usorara.

Le grand final: rujul sau luciul de buze

Din trusa de machiaj rapid, nu trebuie sa lipseasca rujul sau luciul de buze. Eventual, poti alege unul intr-o nuanta mai neutra pentru a te asigura ca se va asorta cu orice outfit.

Cam aceasta ar fi un ghid pentru machiaj simplu in cateva etape. Si aceste sunt produsele care nu trebuie sa lipseasca din trusta ta de machiaj.